vineri, 8 august 2008

Dolls...

...Miss Adelaide says: "Nathan, no matter how terrible a fellow seems, you can never be sure that some girl won't go for him. Take us..."
"Guys & Dolls" - (1955)
.
.
.
...nu ma intreba "de ce?" pentru ca n-as putea sa-ti raspund. daca mi s-a intamplat? ...da. daca a fost o intamplare fericita? ...da, la inceput. daca regret? ...nu stiu inca. daca ar fi sa mai trec inca o data prin asta? ...DA!!! de ce?? ...pai, ce diferenta e intre 1955 si 2008? dolls will always be dolls... unii ar incadra astfel de "intamplari" in categoria "aventuri menite sa ne scoata din rutina" altii ar zice ca asa suntem programate genetic, sa alegem "masculul cel mai puternic si mai agresiv", care sa ne poata proteja. dar ce te faci cand toata forta si agresivitatea se rasfrang asupra ta? devii o femeie abuzata (nu neaparat fizic), chinuita, o "fem"... o jumatate de femeie. o nefericita. o trista. o anosta. o frustrata. o paranoica. o nebuna. o pisaloaga. nu mai esti "cea de care s-a indragostit"... no shhhiiit!!!! ce vorbesti, tati? ti se pare??! hmm... bizar! si eu care credeam ca radiez din toata nefericirea in care ma scald lipsita de orice vlaga pentru ca ma chinui de atata timp sa scap!
.
.
.
shut up you stupid doll! no one can hear a thing from your numb and cold lips, no one can see the hell inside you on your motionless face, no tears can come down from your shiny plastic eyes anyway... so just stay there quiet and pretty in your corner!
.
.
.
eh, las...azi am renascut. Mimi's back! si tre s-o ia de la capat sa gaseasca drumu... ca s-a pierdut putin pe jos... dar se aduna ea la loc si merge mai departe cu incomparabil mai mult chef!

Niciun comentariu: