marți, 27 ianuarie 2009

Acum as vrea sa...

...F1!

hai sa ne dam in metafore:
tastatura existentei mele are toate butoanele stricate. am un "F5" care functioneaza cand are el chef, am un "Shift" care functioneaza fix cand nu trebuie...si de obicei intre o stare ok si una de maxim cacat, am un "Ctrl" dar numai pana imi vin dracii, am si un "Insert" ...pentru rautati in conversatii, mai ales cu cei mai apropiati, am un "Enter" miiiiiic-mic intr-un colt si de aceea nu-l prea folosesc, in schimb am "Esc" de pe care s-a sters scrisu din cauza folosirii in exces... cum nu-mi convine ceva: Esc!....Esc!...................Esc! Esc! Esc !Esc!....am "Tab", ca sa trec mai departe, cica, si definitiv, dar nu cred c-am folosit-o vreodata... la nevoie am dat F5... si a mers atunci.

stie cineva unde e butonu de restart? am nevoie sa-mi repornesc de la zero tot sistemul.


...sa invat sa iert din nou, si sa am incredere, sa renunt la orgolii si sa-mi golesc dracu dulapu de toti scheletii. nu stiu cum. ufff....si F1 asta nu functioneaza!




p.s:
-ne mai dam?...
...monitorul meu e mai mereu mult prea intunecat.

...mi-ar mai trebui ceva RAM... :)

...procesoru se incinge foarte des si ies de fiecare data scantei...

3 comentarii:

cecishor spunea...

F1 mi se pare o solutie pentru momentele in care stii exact ce cauti. pentru stari, idei si oameni care inca isi definesc cautarile, recomand combinatia castigatoare alt+ctrl+del. poti alege dintr-o frumoasa lista exact ce ramane si ce dispare. restart e... un fel shut down sub acoperire. nu ne place restart... ma bine te muti cu degetele mai spre dreapta. hai cu F5-u'... hai ca se poate!

cecishor spunea...

ah, si inca ceva... esti ok?! :)))

Mimi spunea...

pai stiu ce caut, ce vreau, da nu stiu cum se face... o incapabila domne! oricum. m-am gandit io mai bine si am concluzionat si eu ca restartu nu e solutia... cred ca ar trebui sa dau o scanare completa sa ma caut de virusi care mi-au contaminat sistemu si asa cam instabil (cred ca operez pe versiunea mimi-vista). sarumana pentru incurajari... ar fi foarte tare daca F5-u ar functiona de fiecare data.

ah, si inca ceva: sunt ok... da tu esti sigura ca esti ok? cred ca ai ceva...o problema la HDD...un disc sarit... ruleaza in mod repetat aceeasi operatiune "esti ok?" :) vezi poate da rezultate si la tine F5-u!