marți, 3 iunie 2008

"The best things in life...

...are not things".


...sunt ca atunci cand chiuleam de la "mate". sau ca somnul de dupa ce a sunat ceasu.
ma doare mai tare ca acum te doare pe tine decat m-a durut cand m-ai ranit tu. si ma mir. sa nu spui ca sunt buna. spune mai bine ca sunt proasta. sau cel mai bine nu spune nimic. lasa-ma asa. cu impresia ca atunci chiuleam de la mate in fiecare zi. si nu m-am ales cu nimic. doar cu obiceiuri proaste si convingerea ca am curu mare, cu amintiri despre catei, iarba cu prea multe cabluri electrice si soare.

somn pe apucate.

totu e pe dos.

stiu ca tu nu intarzi.

mie imi plac: laptele, pisicile, sa fiu bronzata, vodka, sophia loren, ciocolata, 2 melodii si sa cred ca toate sunt bune.

tu catodata nu respiri in somn cand esti foarte obosit. mie imi bate inima mai tare.
si respiri din nou.



e ca atunci.

trag draperiile si dorm in timpul zilei. ma trezesc si nu stiu ce ora e. nu stiu daca e seara, noapte sau dimineata foarte devreme. nu ma uit la telefon. astept mult pt ca imi place sa nu stiu unde sunt in timp. inchid ochii. ieri s-au miscat iar toate. s-au asezat altfel. as vrea sa ne putem alege parintii, religia si momentul cand vom fi dezamagiti.


cui nu i-a parut niciodata rau? sa arunce primul piatra........


daca as gasi un loc in care sa fie tot cerul si tot soarele, fara cabluri electrice si nori, un loc unde sa fie numai iarba si buburuze, undeva unde sa nu fie noapte decat cand vrem noi, unde sa nu fim singuri niciodata, unde sa umble pisici rosii si blande cu coada pe sus, un loc fara semnal la telefon, unde biletul de tren nu costa nimic, unde nu-s calculatoare, nici autocad, nici excel, nici examene, unde nu e niciodata frig, unde nu ne amintim nimic din ce-a fost, un loc unde sa nu existe pozitii sociale avantajoase, un loc unde e numai lapte, vodka (deci implicit white russian), ciocolata, un loc unde sa fiu mereu bronzata, unde sa-mi placa toate melodiile si sa cred ca toate sunt bune...


... ai veni cu mine?





Blogu zice:
"Etichete pentru acest articol:
de.ex. scutere, vacanţă, toamnă"
... aleg "scutere".....Mimi are nevoie de un scut, sa o apere de amintirile cele mai dragi.

Niciun comentariu: