marți, 28 octombrie 2008

Ce?...

...crezi ca numai artistii le scot pe gura direct din fundu ratiunii? "aseistii" le au si ei p-ale lor!


"in casa?" ...reloaded:
seara linistita la capatul unei duminici lenese. [in sfarsit!]
prieteni in vizita. la el. si eu.
eu incerc sa-l suplinesc ca gazda si ma indrept cam botoasa cu scrumiera catre cosul de gunoi din bucatarie s-o eliberez de povara-i mult prea mare de chistoace si coji de seminte. ingrata activitate de altminteri, prea nedemna pentru a fi descrisa pe un blog atat de sensibil. sensibil ca el. care "sesizat" ma urmeaza. ne intalnim fata-n fata in dreptul usii, eu deja cu misiunea indeplinita, iar el aparent fara vreun scop.


..."ce?"
el: "nimiiiic..."
si ma pupa.
si ma pupa.
si ma ia in brate.
eu - mirata!
ce revarsare de tandrete atat de spontan, de neasteptat si atat de nemeritat! el... partener generos... eu... foarte surprinsa! si atunci aud fluturandu-mi langa ureche suprema declaratie de dragoste:



"vrei niste sana?"


...


ei bine, da! [nu, nu vreau sana!!] dar DA asta e baiatu meu!



na! tu gingasa floare te topesti in bratele lui, iti aduni toata daruirea intr-un zambet de Faptura si el... domnul finante-banci iti rasplateste poezia cu... un aliment sanatos! ce poate fi mai pretios?!


jur, habar n-am ce-a fost in capul lui, n-am nici cea mai vaga idee ce sinapsa distrata a tresarit la atingerile mele, dar stiu ca atunci am ras cu o incredibila pofta si acum am postat zambind. pentru ca ma simt atat de la locul meu langa acest rege neincoronat al placintelor verbale!


p.s: ...SANA??!?!

4 comentarii:

cecishor spunea...

io cred ca de fapt e sana aia din "mens SANA in corpore sano"... cool! daca te umple de calciu si vitamine, pesemne iti(isi) doreste un viitor sanatos. zic si io.

Mimi spunea...

draga cecishor, iti multumesc pentru rezolvarea acestui mister. se vede deci ca ai ceva experienta in deslusirea celor mai incurcate ganduri din spatele unor cuvinte alese la [prea mare] repezeala. hmm... sa inteleg ca in caz de ceva o sa gasesc inelul intr-un flacon de supradyn si o sa ne petrecem luna de miere la baile felix?

batmanu spunea...

Artistul nu intelege nimic din ce-a vrut sa spuna aseistul... But, then again, de multe ori artistul nu intelege nici ce vrea sa spuna el insusi. Oricum, asa, la o prima vedere, ma simt surclasat. LOL!

Mimi spunea...

batmane, nici prin gand nu-ti trece de cata sensibilitate e nevoie sa negociezi contracte de vanzare si sa intocmesti un media plan eficient care sa permita, in limita bugetului disponibil, difuzarea mesajului unui segment-tinta cat mai precis si o valorizare maxima. eheee!... iti zic io (segmentul-tinta foarte precis) ca am apreciat la valoare maxima cele trei cuvinte pe care le avea aseistu in buget!